Hlavní obsah

VIDEO: Geniální řešení „malé domů“ - brankář dal gól přes celé hřiště

LONDÝN

Každý fotbalový brankář to zná a nemá takové chvilky rád. Několikrát za zápas je zahnán do úzkých, když mu spoluhráči v nouzi přihrají a gólman musí rychle odehrát míč nohama. Geniální řešení v takové chvíli zvolil brankář Sam Ashton (24) z týmu 1. FC United v zápase Severní Premier Division. Opřel se do balónu a také s pomocí silného větru dal jednoduše gól přes celé hřiště!

Brankář Sam Ashton střílí gól přes celé hřiště.

Článek

Na senzaci nic nemění skutečnost, že se odehrála v utkání sedmé nejvyšší anglické soutěže. Byla to zkrátka paráda a brankář Sam Ashton (24) z týmu 1. FC United se v zápase Severní Premier Division postaral o kuriózní gól.

Po „malé domů“ od spoluhráče trochu času měl, ale ne moc. Hned z první nakopl míč dopředu s úmyslem založit rychlý útok. Jenže gólman soupeře dalekonosnou přihrávku podběhl a míč se k překvapení všech dokutálel do sítě... Prolétl tak celým hřištěm, téměř 100 metrů. United v tomto zápase zdolal Retford United 4:0.

„Bylo dost větrno a když mi spoluhráč Scott McManus přihrál míč, tak jsem ho hned odkopl, protože hřiště nebylo zrovna ideální. Pak jsem už jen s úžasem sledoval, jak míč pomalu míří do branky,“ popsal svůj báječný kousek šťastný střelec Sam Ashton.

Reklama