Hlavní obsah

Fotbalový double s fanclubem

Fanclub české fotbalové reprezentace

Speciální soutěž ze série Fantastic moments připravil Fanclub české fotbalové reprezentace k blížícímu se kvalifikačnímu duelu s Lichtenštejnskem. V tipovací soutěži mohou fanoušci vyhrát pomlsný double - dva dny po boku českých reprezentantů. Soutěž je organizována ve spolupráci s Českou spořitelnou, oficiálním partnerem fanclubu.

Článek

Účast v soutěži je opravdu jednoduchá, stačí totiž zodpovědět otázku na stránkách www.fanclubfotbal.cz. Výherce si zajisté pro sebe a jednočlenný doprovod dva lístky na utkání s Lichtenštejnskem, dva podepsané reprezentační dresy, účast na tréninku i oficiální předzápasové konferenci a v neposlední řadě také posezení s předsedou fanclubu Vladimírem Šmicrem. Veškeré aktivity jsou navíc rozděleny do dvou dnů a fanoušci se tak mohou těšit mimo jiné na pohodlný nocleh v jihočeské metropoli.

Ani to však není všechno. Oba výherci totiž navíc obdrží speciální ´all inclusive´ VIP pásku na vstup do tradiční fanzóny, která před samotným utkáním nabídne možnost zábavy a občerstvení pro všechny fanoušky.

Celá akce je spojena s ještě jedním překvapením pro všechny fans českých fotbalistů – kompletním redesignem stránek www.fanclubfotbal.cz. Na nich je vedle mnoha novinek připravena jedna speciální možnost pro nadšence s fotbalem v srdcích – možnost LIGHT členství v řadách fanclubu.

Tato varianta zapojení se do fanouškovských řad je bezplatná, umožňuje však využít většinu možností webových stránek včetně účasti v soutěžích a anketách, pravidelného zasílání newsletteru s novinkami z fanclubu nebo možností nákupu kolekce fanclubu.

Oproti plnohodnotnému členství naopak chybí možnost zakládání blogu, využití slev v kolekci fanclubu, zapojení se do věrnostního programu, účastí na speciálních akcích (turnaje, akce partnerů apod.) a především pak možnost objednávání vstupenek na reprezentační utkání z garantovaného.

Právě nově registrování LIGHT členové a samozřejmě také stávající registrování fanoušci mohou o budějovické zážitky soutěžit. Veškeré další informace včetně podmínek účasti se fanoušci dozvědí na stránkách www.fanclubfotbal.cz.

Program pro výherce:

Pondělí 28. března

  • Příjezd do Českých Budějovic
  • Účast na tréninku reprezentace a oficiální tiskové konferenci
  • Setkání s Vladimírem Šmicrem a předání dvou reprezentačních dresů
  • Nocleh v Českých Budějovicích

Úterý 29. března

  • Pobyt v oficiální fanzóně
  • Účast na utkání Česká reprezentace – Lichtenštejnsko

Reklama