Hlavní obsah

Maradona se chce soudit s šéfem argentinského fotbalu

BUENOS AIRES

Diego Maradona se chce soudit s prezidentem Argentinského fotbalového svazu Juliem Grondonou. Funkcionář se totiž nepřímo opět otřel o problémy bývalé hvězdy s alkoholem a drogami.

Foto: ČTK/AP

Diego Maradona na tiskové konferenci

Článek

"Já jsem starý, ale zdravý, zatímco někdo jiný si za vlastní problémy může sám," řekl argentinským médiím devětasedmdesátiletý Grondona, který už v prosinci prohlásil, že bývalý trenér argentinské reprezentace opět bere drogy. Také tehdy prezidentovi svazu Maradona hrozil soudem.

"Tentokrát šlápnu na plyn a rozdrtím hlavu každého, kdo se mi postaví do cesty. Všechny je nechám podrobit testům. I jeho vnoučata," řekl padesátiletý Maradona deníku Clarín s tím, že už sedm let je čistý. "Nemám co skrývat a budu první, kdo si nechá udělat test. Tohle totiž bude řešit soud. A pamatujte si: Jdu po Grondonově rodině," dodal.

Maradona, který se nedávno stal trenérem klubu Al Wasl ve Spojených arabských emirátech, musel kvůli potížím s návykovými látkami předčasně ukončit hráčskou kariéru a navíc ho málem stály život. S Grondonou válčí od loňského léta, kdy mu vedení svazu po neúspěchu Argentiny na mistrovství světa neprodloužilo trenérskou smlouvu.

Reklama

  Plzeň - Zlín dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín