Hlavní obsah

Zájezdy na zápas ve Skotsku už jsou v prodeji

PRAHA

Jestli uvažujete, že byste se na podzim vydali na kvalifikační zápas Eura 2012 českých fotbalistů ve Skotsku, pak je nejvyšší čas koupit vstupenky. Atraktivní duel se v Glasgow odehraje v sobotu 3. září od 15:00, už dnes ale společnost Fotbal Travel zahájila prodej celých zájezdů. K dispozici bude pro české fanoušky téměř 2500 vstupenek.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Zarputilý výraz Tomáše Rosického (vlevo) v duelu se Skotskem.

Článek

Zájemci si mohou vybrat z několika programů – Basic, Bronze, Silver, Gold a Gold s Golfem. Ceny zájezdů přitom začínají 6 990 Kč, doprava je zajištěna luxusními autokary či letecky. Všechny zájezdy zahrnují dopravu dle typu vybraného zájezdu, vstupenku na zápas Skotsko – ČR, česky hovořícího delegáta a komplexní cestovní pojištění.

Kdo chce cestovat přímo s národním týmem, měl by zvolit program Gold. Fanoušci, kteří hrají golf, jistě uvítají možnost spojit fotbalový zážitek s hrou na skotských greenech.

Zájemci si mohou zájezdy koupit na webu www.fotbal-travel.cz nebo všech pobočkách Čedoku ve Fotbal Travel pointech. Fotbal Travel je od února výhradním distributorem vstupenek na reprezentační zápasy v zahraničí.

Reklama