Hlavní obsah

VIDEO: To by ani Messi nesvedl. 75letý důchodce trefil za 18,4 s pětkrát po sobě břevno!

BRUSEL

Ani Messi či Beckham by tohle nesvedli. Natož aby něco podobného, jako pětasedmdesátiletý belgický důchodce, zvládl některý z jiných současných fotbalistů. Necelých osmnáct a půl vteřiny totiž Eriku Lambertovi stačilo, aby pětkrát po sobě orazítkoval z hranice velkého vápna břevno a řekl si o zápis do Guinessovy knihy rekordů.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Svým dědečkem se prostě musel Glenn Verbauwhede pochlubit. Sám sice fotbal hraje, ale to, co dokáže jeho děda, nesvede. A prý vážně pochybuje, že by to dokázala některá ze současných fotbalových hvězd, Messiho či Beckhama nevyjímaje.

Pětasedmdesátiletý belgický důchodce Eric Lambert totiž před objektivem kamery demonstroval, jak mimořádnou kopací techniku i v tak pokročilém věku má. Vnuk mu stavěl na hranici šestnáctky balóny a on pětkrát po sobě orazítkoval břevno. Ani jeden úlet, ani jedna rána vedle. A to na to potřeboval jen 18,4 sekundy.

„A kdyby byl vnuk jen trochu hbitější, zvládl bych to rychleji,“ smál se Eric Lambert poté, co si řekl o zápis do Guinessovy knihy rekordů.

Reklama