Hlavní obsah

Jun dal gól ve vídeňské exhibici proti Figovu výběru

VÍDEŇ

Tomáš Jun přispěl k brankovým hodům v páteční fotbalové exhibici v rakouské metropoli mezi Austrií Vídeň a výběrem světových hvězd nadace Luise Figa. Český útočník vstřelil gól hlavou v 38. minutě, kdy zvyšoval na 3:1. Svou trefou tak přispěl k vítězství Austrie 7:4 nad Figovým výběrem. Zápas sledovalo ve vyprodané Generali Areně 11 200 fanoušků.

Článek

Exhibice byla vyvrcholením oslav 100. výročí klubu Austrie a zároveň ochudila o hodně hvězd sobotní podobnou akci v pražském Edenu. Na exhibici Legendy 2011 se utkají stříbrní medailisté z mistrovství Evropy 1996 a evropský výběr.

Ve Vídni v pátek nastoupili ze světových hvězd vedle Portugalce Figa například Brazilci Ronaldo a Cafú, Francouz Vieira či Rumun Hagi. Ten se měl představit i v sobotu českým fanouškům, ale v Edenu hrát nebude.

"Měli jsme i příslib Bulharů Christo Stoičkova a Krasimira Balakova, ale na poslední chvíli z toho bohužel sešlo. I tak bude evropský výběr plný velkých hvězd a fanoušky čeká velký zážitek," řekl v pátek agentuře Mediafax ředitel projektu Pavel Červený.

Reklama

Související témata: