Hlavní obsah

VIDEO: Švédská blondýna se na MS fotbalistek svlékla kvůli výměně dresu

AUGSBURG

Je to fotbalová tradice. Po konečném hvizdu si hráči obou celků podají ruce, někdy prohodí i několik slov a na památku si někteří z nich vymění dresy. Fotbalistky si však dresy na hrací ploše nevyměňují. Proto nejednoho fanouška překvapilo to, k čemu se odhodlala Švédka Josefine Öqvistová.

Foto: Kerstin Joensson, ČTK/AP

Radost švédských fotbalistek

Článek

Sedmadvacetiletá hráčka se spoluhráčkami oslavovala na mistrovství světa v Německu vítězství nad Severní Koreou. Reprezentantky tří korunek zvítězily v Augsburgu 1:0. Öqvistová přiběhla až k jednomu ze švédských diváků, aby si s ním popovídala.

Do celé konverzace se vložil i jeden fanoušek v tričku s německými národními barvami. Svůj trikot přetáhl přes hlavu a naznačoval pohledné blondýnce, že by si ho rád vyměnil s tím, v němž odehrála zápas.

Öqvistová se nejdříve zdráhala, ale potom kývla. Svlékla dres, na chvíli ukázala černou sportovní podprsenku a tělo znovu zakryla trikotem, který získala od německého fanouška.

Švédské fotbalistky vyhrály ve skupině C oba své zápasy a ve středu se střetnou s reprezentantkami Spojených států o první příčku ve skupině.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín