Hlavní obsah

Slovenský fotbalový reprezentant řídil svoje ferrari opilý a přišel o řidičák

PRAHA/BRATISLAVA

Jeho žluté ferrari bylo na ulicích slovenské Nitry nepřehlédnutelné, možná i na to však slovenský fotbalista Miroslav Stoch nakonec doplatil. V sobotu ráno hráče reprezentačního týmu zastavila policejní hlídka a při dechové zkoušce mu naměřila 1,17 promile alkoholu. Stoch rázem přišel o řidičský průkaz. Informoval o tom slovenský server cas.sk.

Foto: Marcos Brindicci, Reuters

Miroslav Stoch (vlevo) si svoje ferrari moc dlouho neužil

Článek

Luxusní ferrari si Stoch koupil teprve před několika měsíci a ve volném čase se s ním fotbalista tureckého Fenerbahce Istanbul proháněl po ulicích Nitry. Policisté jej zastavili už před několika týdny, tehdy údajně jen ze zájmu.

Při sobotním zásahu ve čtyři hodiny ráno už slovenští muži zákona tolik pochopení pro krásný vůz neměli. Řidič totiž evidentně sedl za jeho volant pod vlivem alkoholu. Stochovi navíc přitížilo, že jej policisté vyzývali k zastavení už krátce předtím, ale on neuposlechl. Prý si hlídky nevšiml.

Jednadvacetiletý Stoch patří do kádru slovenské fotbalové reprezentace a ve středu měl se svými spoluhráči absolvovat přípravný zápas v rakouském Klagenfurtu. Je otázka, zda jej nyní trenér k utkání postaví, když evidentně porušil životosprávu.

Reklama

Související témata: