Hlavní obsah

VIDEO: Provokatér Mourinho vytahal asistenta Barcelony za ucho, odhalily ho kamery

BARCELONA

O moc vyhrocenější už být El Clásico ani nemůže. Těsné vedení katalánského týmu v závěru neunesl Marcelo, který brutálním zákrokem poslal k zemi novou akvizici Barcelony Fábregase. Poté nastala obrovská strkanice mezi hráči a organizačními týmy obou celků. Vzniklého zmatku využil kouč Realu José Mourinho, který přišel k barcelonskému asistentovi trenéra a vytahal ho za ucho.

Foto: Manu Fernandez, ČTK/AP

Jose Mourinho zase ulétl.

Článek

Mourinho je ve velkých problémech. Tentokrát mu totiž k projevení emocí nestačila tvrdá slova a místo toho se odhodlal k činu. A hodně zákeřnému. Nic netušící asistent Tito Vilanova stál k Mourinhovi zády, když k němu portugalský trenér přistoupil, chytl ho za ucho a začal mu s ním otáčet. Poté se beze slova otočil a odcházel. Zmatený Vilanova se už zmohl pouze na strčení Mourinha do zad.

Mourinho byl zjevně s naštvanou reakcí Vilanovy spokojený, protože se začal usmívat a provokativně směrem k němu špulil ústa. Pokud si však myslel, že jeho výstřelek zůstane bez povšimnutí, tak se hluboce mýlil. Kamery mířící na rojnici přetahujících se hráčů totiž zabíraly částečně i portugalského kouče, kterého tak jednoznačně čeká nástup před disciplinární komisi.

Podle španělských médií hrozí bývalému trenérovi Chelsea a Interu Milán stop nejméně na tři zápasy. Bezprostředně během utkání byli vyjma Marcela vyloučeni po vzniklé bitce i barcelonský Villa a madridský Özil. Mourinho si však na svůj trest ještě musí počkat.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň