Hlavní obsah

Ronaldinho prožil vítězný návrat do brazilské reprezentace

LONDÝN

Bývalý dvojnásobný nejlepší fotbalista světa Ronaldinho má za sebou vítězný návrat do brazilské reprezentace. Jihoameričané vyhráli v ním přípravném utkání s Ghanou v Londýně 1:0 díky brance Leandra Damiáa.

Foto: Alexandre Vidal - Flamengo, Reuters

Ronaldinho prožil vítězný návrat do reprezentace.

Článek

Dvaadvacetiletý útočník Internacionalu Damiáo se trefil těsně před přestávkou a zaznamenal první gól v reprezentaci. V té chvíli už Ghana hrála v deseti, ve 34. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen obránce Daniel Opare.

Jednatřicetiletý Ronaldinho se v brazilské reprezentaci objevil po deseti měsících. Záložník Flamenga odehrál v Londýně celý zápas a blýskl se několika nebezpečnými standardními situacemi.

Ronaldinho si návrat od reprezentace, ve které za poslední dva roky odehrál dva zápasy, vysloužil výkony v dresu Flamenga. Do klubu přišel letos po devíti letech v Evropě, kde kariéra bývalé hvězdy Barcelony a AC Milán začala uvadat.

Návratem do Brazílie si Ronaldinho chtěl vybojovat právě comeback do reprezentace, protože by si chtěl zahrát na mistrovství světa v roce 2014 na domácí půdě.

Přípravné fotbalové utkání:
Brazílie - Ghana 1:0 (1:0)
Branka: 45. Damiáo. ČK: 33. Opare (Ghana).

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín