Hlavní obsah

Brankář Petr Čech doprovodí jako bubeník kapelu Eddie Stoilow

Fotbalový brankář Petr Čech si 8. října vyplní jeden z velkých snů a usedne za bicí s českou kapelou Eddie Stoilow při koncertě v pražském Rock Café. Hvězdný člen mužstva Chelsea a české reprezentace se tak poprvé veřejnosti pochlubí s tím, co se jako muzikant-samouk doma naučil v posledních měsících.

Foto: Pavel Lebeda pro SPORT INVEST Group

Brankář Petr Čech

Článek

"Bicí mám doma už delší čas, hrozně mě baví na ně hrát," uvedl Čech v tiskové zprávě společnosti Sport Invest, která jej zastupuje. Devětadvacetiletý gólman rád vyslyšel nabídku kapely Eddie Stoilow, která ho oslovila s možností společného vystoupení na jednom pódiu.

"Kluci z Eddie Stoilow mi poslali aranžmá několika písniček, secvičili jsme i něco nového, veškerá komunikace probíhala přes internet, poprvé se vlastně uvidíme až před koncertem. Moc se na to těším, snad to vyjde a bude se to líbit," doufal Čech.

Na koncert vyrazí během krátkého volna den po domácím utkání evropské kvalifikace se Španělskem. Vstupenky na koncert lze získat na webové adrese www.snamanatomas.cz.

Čech tak jde ve šlépějích reprezentačního kapitána a dalšího muzikantského nadšence Tomáše Rosického. Ten se už několikrát představil jako kytarista na koncertě se svojí oblíbenou kapelou Tři sestry, s nimiž dokonce už natočil také jedno album.

Reklama

Související témata: