Hlavní obsah

VIDEO: Radující se psisko přerušilo v Bogotě osmifinále Jihoamerického poháru

BOGOTA

Kuriózní intermezzo zažili fotbaloví fanoušci na Estadio Nemesio v kolumbijské Bogotě při odvetném osmifinále Jihoamerického poháru mezi domácím týmem Indepediente Santa Fé a brazilským Botafogem. Ve druhém poločase totiž vběhl na hřiště pes, pobíhal po trávníku víc než tři minuty a nikdo ho nebyl schopen lapit.

Foto: Sport.cz

Na dobré tři minuty přerušilo rozradostnělé psisko v Bogotě osmifinále Jihoamerického poháru.

Článek

Odveta v Bogotě byla hodně vyšponovaná, neboť kolumbijské Santa Fé uhrálo v prvním zápase v Brazílii remízu 1:1 a dělalo si tak oprávněné ambice na postup do čtvrtfinále. Domácí zápas mu vyšel skutečně jako z partesu, neboť po hodině hry vedlo už 4:0 a nabité ochozy slavily výhru a postup.

Huňaté psisko chtělo zřejmě slavit také, takže v 67. minutě vběhlo na hřiště a nikdo ho nemohl dostat za postranní čáru. Pořadatelé ho naháněli marně, pokusy odlákat ho červeným hadrem nezabraly, na přemlouvání hráčů také nereagoval.

Sudí musel na dobré tři minuty přerušit zápas, než hafana přestaly hrátky bavit a sám se odebral na tribunu mezi diváky. Santa Fé nakonec odvetu vyhrálo 4:1 a postoupilo do čtvrtfinále, kde se utká s argentinským Vélez Sarsfield.

Reklama

Související témata: