Hlavní obsah

VIDEO: Další porce fotbalové nádhery. Gólparáda připomene i pokračovatele slavného rodu

PRAHA

Je tu další Gólparáda. V ní nechybí luxusní trefa pokračovatele slavného rodu Cruyffů, ale i další vydařené zásahy uplynulých dní. Kombinace, lob, bomby do horních koutů. Vše, co ke správné gólové přehlídce patří.

Foto: Eddie Keogh , Reuters

Míč po střele Franka Lamparda směřuje půl metru za brankovou čáru.

Článek

1

Jesjua Andre Angoy, vnuk slavného Johana Cruyffa, ještě při zápasech neběhá v těch nejvěhlasnějších arénách, ale v osmnácti před sebou možná má hodně slibnou kariéru. Takhle se v Anglii trefil v souboji rezerv za Wigan proti Prestonu. Jeho gól byl v celém zápase jediný.

2

Higuaín báječně zakončil proti Osasuně, podílel se na velké kanonádě, dával na 3:1, madridský Real utkání španělské ligy vyhrál nakonec 7:1.

3

Jihoamerická zastávka. Thiago Neves z Flamenga dovršil hattrick, pomohl i gólman Cruzeira, ale střelec z jeho chyby nechtěl dělat všední záležitost. Míč poslal do sítě mimořádně mazaným lobem a v utkání brazilské ligy dal vítězství svého týmu konečnou podobu - 5:1.

4

Borges báječně naložil s Neymarovou přihrávkou a zvyšoval na konečných 2:0 pro Santos v dalším utkání brazilské ligy s Vasco da Gama.

5

Marama Vahirua s Monakem hraje v téhle sezóně pouze druhou francouzskou ligu, ale góly dává prvotřídní. Tenhle padl proti Le Mans a znamenal srovnání skóre na konečných 2:2.

6

Lionel Messi při svých gólech netrhá sítě. Platí to i o téhle trefě, jíž předcházela báječná práce v prostoru, chytrost... Odnesla to Plzeň, tohle byl čtvrtý a poslední gól, který inkasovala od Barcelony v zápase Ligy mistrů.

7

Getafe ve španělské lize přestřílelo svého madridského soupeře 3:2. Maročan Abdelaziz Barrada nádherně dával na 1:1. Brankář Atlétika Courtouis neměl šanci.

8

A to se také povedlo. Ryan Taylor zvyšoval na 2:0 pro Newcastle v utkání Premier League s Evertonem, jehož brankář Howard byl bezmocný. Hosté už jen korigovali.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články