Hlavní obsah

Lampard by se mohl stát Beckhamovým spoluhráčem v Los Angeles

LOS ANGELES

Záložník londýnské Chelsea Frank Lampard by se mohl stát spoluhráčem bývalého kapitána anglické reprezentace Davida Beckhama v Los Angeles Galaxy. Loňský vítěz MLS by třiatřicetiletého středopolaře velmi rád získal.

Článek

"Jsem Frankovým velkým fanouškem. Když slyším slovo Chelsea, je to on, kdo se mi vybaví. Samozřejmě bychom takového hráče chtěli, ale musíte se zeptat jeho. Davida jsme sem lákali dva roky, než to vyšlo," uvedl majitel Galaxy Tim Leiweke.

Lamparda by v mužstvu přivítal i Beckham, jenž před pár dny podepsal s americkým klubem novou dvouletou smlouvu. "Pokud se rozhodne, že opustí Londýn, tak mi řekněte, který tým by o něj neměl zájem. Naše vedení je velice ambiciózní a umí přilákat dobré hráče, tudíž šance na jeho příchod tu určitě je," řekl Beckham, jenž v kalifornském klubu působí od roku 2007 a loni se s ním poprvé radoval z triumfu v MLS.

Lampard, spoluhráč českého brankáře Petra Čecha, v posledních týdnech ztratil pevnou pozici v základní sestavě Chelsea a hned se začalo spekulovat o jeho odchodu. Portugalský trenér londýnského klubu André Villas-Boas se nechal slyšet, že slavného záložníka s 90 reprezentačními starty na kontě nikam nepustí, sám hráč se ke své budoucnosti zatím nevyjádřil.

Reklama

Související témata: