Hlavní obsah

VIDEO: Za pohlavek dostal brankář Maradonova týmu pořádný flastr

DUBAJ/PRAHA

Žádné slitování. Za ostudné napadení trenéra soupeře dostal brankář Majed Naser z dubajského celku Al Wasl trest, na jaký hned tak nezapomene. Útok po zápase v pohárové soutěži ve Spojených arabských emirátech se mu rozhodně nevyplatil. Slavný Diego Maradona, který v klubu trénuje, musí hledat jinou jedničku.

Brankář Maradonova týmu pohlavkuje soupeře

 
Článek

Mnohonásobný reprezentant Majed po boji nedokázal zkrotit přemíru emocí. Hráči soupeře z týmu Al Ahlí se objímali po semifinálové výhře 1:0. Radoval se s nimi i trenér Quique Sánchez Flores, ale zezadu se jako šílenec přiřítil Majed a konal. Bývalý španělský reprezentant ani nestačil uhnout.

Vlastní klub gólmanovi zastavil činnost, disciplinárka pak dílo dokonala stopkou na 17 zápasů a ještě přidala pokutu.

Maradonovi angažmá zatím nevychází tak úplně podle představ. Před časem se vyjádřil, že by v Dubaji rád působil dlouhodobě a stal se místním Arsénem Wengerem, jenž stojí na lavičce Arsenalu od roku 1996.

Šejkové Maradonu angažovali, aby dobyl pro jejich klub trofeje, ale zatím se to nedaří. Semifinálový nezdar nebyl první, Al Waslu nevyšla ani další pohárová soutěž a v lize je tým pátý s  dvanáctibodovou ztrátou na prvního.

Reklama

Související témata: