Hlavní obsah

VIDEO: Brutální zákrok! V zápase žáčků kopl do soupeřovy hlavy jako do hadráku

Hong Kong/Praha

V hráčích obou týmů pěnila krev, nic si nedarovali. Šlo o zdraví. Ne, to není charakteristika vypjaté bitvy o titul či o nějaký pohár, ale obyčejného zápasu žáčků v Hong Kongu mezi celky Kitchee (v bílém) a ESF. Je to příběh drsného násilí.

Surový zákrok žáčka

 
Článek

V prvním zápase se soupeři ostře neshodli v počítání skóre. Hrálo se další utkání. Kitchee vedli, na hřišti nevládla dobrá atmosféra, umocňovaly to konflikty trenérů i rodičů. A hráči ESF kopali do soupeře, co se do něj vešlo, až to přesáhlo meze veškeré únosnosti. Jeden z hráčů načutnul vší silou hlavu ležícího soupeře. Napálil ji, jakoby kopal do hadráku.

Z utkání dvanáctiletých kluků se stal příběh jako z akčního filmu, ne nepodobného těm, jejichž jméno je spojeno s producentem, režisérem a hercem Alfredem Cheungem. Jeho syn shodou okolností nastupuje za pokopané Kitchee.

Zápas už nepokračoval, zato následovala spousta tahanic, do nichž se posléze zapojili i právníci. Video mělo být staženo z youtube, ale zase se tam objevilo. A některé weby dokonce píší, že na něm je nejhroznější faul roku. Drsný moment to byl určitě.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články