Hlavní obsah

VIDEO: Brazilský Santos odrovnal kuriózní vlastenec

Hodně smolně prohráli fotbalisté brazilského FC Santos první osmifinálový duel jihoamerického Poháru osvoboditelů. Na horké půdě v bolivijském La Pazu je v utkání s místním Bolivarem odrovnal vlastní gól, který si hned po dvou minutách dal brazilský gólman Rafael. Střela z trestného kopu se totiž odrazila od tyče do jeho zad a od nich putovala do sítě.

Vlastenec Santosu

 
Článek

Vyšponovaný zápas se hrál v bouřlivé atmosféře, kterou na vlastní kůži okusila mladá hvězda Santosu Neymar. Už po pár sekundách jej trefil jeden z rozvášněných domácích diváků mincí do obličeje a Neymar se teatrálně poroučel k zemi. Kalvárii brazilského týmu tím ale nebyl zdaleka konec, neboť už po dvou minutách si dal brankář Rafael vlastence.

Santos se sice vzpamatoval a Maranhão ještě do přestávky vyrovnal, po změně stran ovšem o výhře Bolivaru rozhodl Campos. A opět střelou z trestného kopu.

Odveta prestižní jihoamerické klubové soutěže je na programu 11. května a Santos má i přes prohru 1:2 díky gólu vstřelenému na cizím hřišti k postupu blíž.

Reklama