Hlavní obsah

Čech má nejraději červené

Praha

Už tradiční partner FAČR Vinařství Vinofol Novosedly připravil nejen pro český reprezentační tým sérii vín se speciálními vinětami pro nadcházející EURO. Před čtyřmi roky měla obdobná speciální sada vín k evropskému šampionátu velký úspěch.

Foto: Jan Tauber

Petr Čech s majitelem vinařství Vinofol Pavlem Foltýnem

Článek
Fotogalerie

Do boje na EURO 2012 „vysílá" Vinofol letos Tramín červený, Rulandské modré, Savignon a Veltlínské zelené. „Edice je limitovaná. Od každého je připraveno tisíc sedmičkových lahví. K dispozici budou nejen pro FAČR, ale zakoupit si je mohou i zájemci, pro které budou navíc sběratelskou raritou," prozradil majitel Vinofolu Pavel Foltýn.

Gólman Petr Čech se při fotografování přiznal, že má rád červené víno. „Dávám mu přednost, ale také záleží na tom, při jaké příležitosti a k čemu si víno dám. Samozřejmě piji střídmě a rozhodně ne, když mě čeká zápas. Určitě si speciální láhve vezmeme na šampionát. Snad bude dobrá příležitost je otevřít a připít si," přál si nejlepší brankář planety.

Vinofol je také partnerem českého hokeje a ankety Sportovec roku. „Sami sportujeme a chceme být při tom," říká Pavel Foltýn.

Reklama

Související témata:
  Plzeň - Zlín dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín