Hlavní obsah

Chilský fotbalista Valvídia po únosu zůstane v Palmeiras

Sao Paulo

Chilský fotbalový reprezentant Jorge Valdívia se navzdory nedávnému ozbrojenému únosu rozhodl zůstat v Brazílii a nadále hájit barvy slavného klubu Palmeiras. Ten ho však částečně k setrvání donutil, protože se hráče nechtěl vzdát bez finanční náhrady.

Článek

Chilského záložníka a jeho ženu přepadl minulý čtvrtek v zastaveném autě ozbrojený muž, který je donutil jezdit téměř tři hodiny bez cíle ulicemi Sao Paula a ženu sexuálně obtěžoval. Nakonec se spokojil s hotovostí ve výši zhruba 500 dolarů a utekl.

Otřesený Valdívia se s rodinou na pár dnů vrátil domů a rozmýšlel, zda v Chile nezůstane, protože v Brazílii jsou únosy fotbalistů či jejich rodinných příslušníků častým jevem. Jenže Palmeiras za něj předloni vynaložili nemalé peníze a bez kompenzace ho nechtěli pustit.

Účastník mistrovství světa 2010 hrál za Palmeiras už v letech 2006 až 2008. Mezitím působil ve Spojených arabských emirátech, předtím krátce i ve španělském Vallecanu. Za chilskou reprezentaci odehrál 51 utkání, momentálně je v trestu za prohřešek proti disciplíně.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články