Hlavní obsah

VIDEO: Lišák Horváth! Brankáře nachytal jako malého kluka

Tahle paráda v podání Pavla Horvátha letí internetem. Vítězství sice jeho Plzni nepřinesla, ale příjemným osvěžením letního přípravného zápasu byla zcela určitě.

Parádní gól v podání Pavla Horvátha

 
Článek

Vše se přihodilo v závěrečném utkání kempu Západočechů v Rakousku, kdy podlehli 1:2 Spartaku Moskva. Duel byl pro Viktorii generálkou na duel předkola Evropské ligy s Rustavi. Spartak vedl, ale Horváth se postavil k zahrání standardní situace dobrých 40 metrů od branky u postranní čáry a k překvapení všech namísto centru zvolil přímé zakončení.

Zaskočen byl hlavně gólman Andrej Dikan. Do svých pětatřiceti asi mnoho takových gólů nedostal. Už byl na cestě pro předpokládaný centr, ale kampak na lišáka Horvátha. Míč plul nezadržitelně do sítě.

V sedmatřiceti už toho Horváth asi naběhá v nové sezóně zase o něco méně než dříve, ale na kulišárny má nos a drzost. A jak je vidět vychází mu to.

Jeho gól znamenal srovnání stavu na 1:1. Další šance už Plzeň ale nevyužila. Zejména Ďuriš byl hodně blízko k brance, když trefil spojnici tyče a břevna. Ve druhé půli Bakoš měl dokonce výhodu pokutového kopu, ale selhal a Plzeňští mohli litovat. Spartak, v jehož dresu hrál i Marek Suchý, nakonec znovu strhnul vedení na svoji stranu.

Reklama

Související témata: