Hlavní obsah

Adriano si znovu zahrává. Zmeškal trénink a od klubu dostal varování

Rio de Janeiro

Pouhé dva týdny vydržel kontroverzní útočník Adriano sekat dobrotu ve Flamengu, kde se pokouší vzkřísit uvadající kariéru. Třicetiletý fotbalista podle agentury Reuters dnes od klubu z Ria de Janeiro dostal napomenutí, protože bez omluvení zmeškal trénink.

Foto: Sport.cz

Útočník Adriano na tréninku Flamenga

Článek

Podle informací brazilských médií místo toho bývalý střelec Interu Milán, Fiorentiny, Parmy a AS Řím, jehož kariéru poznamenaly problémy s nadváhou, alkoholem a depresemi, popíjel s přáteli v chudinské čtvrti Vila Cruzeiro.

Proti obvinění i napomenutí od klubu se však Adrianův agent striktně ohradil. "Po celodenním tréninku požádal v pondělí o volno. Během návštěvy Vily Cruzeiro, kde vyrostl, se zapletl do menší dopravní nehody s motorkou. Nikomu se ale nic nestalo, protože jeli pomalu," uvedl v prohlášení.

Do svého mateřského klubu zamířil Adriano před dvěma týdny a návrat označil jako poslední šanci. S klubem se domluvil na smlouvě do konce roku s platem závislým na počtu odehraných zápasů.

Před tím byl bývalý brazilský reprezentant bez angažmá od března, kdy byl po nevydařeném ročním působení kvůli opakovaným problémům se životosprávou propuštěn z Corinthians.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň