Hlavní obsah

Vršovický Ďolíček uctí památku zesnulého Přibyla, dorazí i Koller

Praha

Zápas výběru osobností Real Top Praha s fanouškovským týmem Kotva Vršovice v neděli uctí památku fotbalového funkcionáře Lukáše Přibyla, který náhle zemřel letos v únoru. Exhibiční utkání s charitativním podtextem se uskuteční na stadiónu Bohemians 1905 ve vršovickém Ďolíčku.

Foto: Sport.cz

Pohřeb Lukáše Přibyla

Článek

Přibyl byl oddaným příznivcem Bohemians, v klubu působil jako ředitel a naposledy vykonával funkci místopředsedy představenstva v pražské Spartě. Na Memoriál Lukáše Přibyla, jak organizátoři nedělní akci nazvali, dorazí nejlepší střelec historie české fotbalové reprezentace Jan Koller, manažer národního týmu Vladimír Šmicer, fotbaloví trenéři Ivan Hašek, Vítězslav Lavička s Pavlem Hoftychem, herec Ivan Trojan nebo zpěvák Vojta Dyk.

Ti budou hájit barvy Realu Top Praha. Tým Kotva Praha, hrající nižší amatérskou soutěž, mají doplnit legendy vršovického klubu jako Karol Dobiaš či současný brankář druholigového týmu Radek Sňozík. Duel začne v 16:00, hlavní rozhodčí bude Dagmar Damková, předsedkyně komise rozhodčích FAČR. V Ďolíčku už ve 14:00 začne společenský program spojený s autogramiádou.

Až skončí hlavní zápas, dojde i na dražbu dresů bývalého záložníka Bohemians 1905 a nynějšího hráče bundesligového Augsburgu Jana Morávka, Sňozíka a dresu s podpisy všech hráčů Realu Top Praha. Výtěžek celé akce bude věnován Přibylově manželce Zoře a její dceři Beatě. Organizátoři chtějí z memoriálu udělat každoroční tradici.

Reklama

  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň