Hlavní obsah

VIDEO: Šílený Vágner Love zase hazarduje s přízní fandů Flamenga, selhal v obrovské šanci

Rio de Janeiro

Jen náhoda, nebo je to snad prokletí? Fotbalový útočník Vágner Love, který kromě střílení gólů v dresu CSKA Moskva proslul svými dlouhými barevnými copánky, si prochází složitým obdobím. Po návratu do brazilské ligy sice dává důležité branky, zároveň ale dokáže zahodit obrovské množství dalších šancí.

Dobře postavená tyč

 
Článek

Opora Flamenga, slavného celku z Rio de Janeira, během měsíce zazdila už čtvrtou obrovskou šanci a hazarduje s přízní vlastních fanoušků. Naposledy se Vágner Love "ukázal" v ligovém zápase na hřišti Portuguesy, kde jeho tým uhrál pouze bezbrankovou remízu. Brazilský útočník si ve vápně zpracoval míč, a když před ním stála jen prázdná branka, z pár metrů napálil míč do tyče.

Chtělo by se říct smůla, jenže fanoušci Flamenga si už klepou na hlavu. Nebyla totiž první. Není tomu ani měsíc, kdy Vágner Love napálil míč v zápase s Atlétikem Goianiense sám před brankou do břevna. O dva zápasy později se trefil do stejných míst z pokutového kopu, v utkání s Cruzeirem navíc skóroval rukou a vysloužil si žlutou kartu. Tyto neslavné momenty však Vágner Love střídá s důležitými góly, v brazilské lize se osmadvacetiletý hráč trefil už jedenáctkrát.

I když jsou výkony útočníka Flamenga jako na houpačce a fanouškům brazilského celku často způsobují šílenství, drží Vágner Love svůj tým nad sestupovou propastí. Mistr brazilské Serie A z roku 2009 se momentálně krčí až na 15. místě tabulky a v posledních sedmi kolech ho čeká boj o udržení.

Reklama

Související témata: