Hlavní obsah

Sestra brazilského fotbalisty Hulka byla zřejmě unesena

Sao Paolo

Mladší sestra brazilské fotbalové hvězdy Hulka byla zřejmě unesena. Angelica Aparecida Vieira de Sousaová byla naposledy spatřena v pondělí před restauraci ve městě Campina Grande. Rodina nejprve prohlásila, že jí nikdo s požadavkem výkupného neoslovil, pak ale požádala, aby nikdo do případu nezasahoval. Podle policie to svědčí o tom, že dvavdvacetiletá dívka se opravdu stala obětí únosu.

Foto: Alexandr Demiančuk, Reuters

Hulk v dresu Zenitu Petrohrad.

Článek

Únosy příbuzných slavných fotbalistů nejsou v Brazílii ničím výjimečným. V roce 1994 strávil Romáriův otec v zajetí sedm dní, než byl propuštěn. Matka útočníka Robinha byla v rukou únosců v roce 2004 více než měsíc. O rok později byla zajata na několik týdnů matka Luise Fabiana, jen den byla pohřešována matka dalšího útočníka Grafiteho. Několik měsíců byla naopak v roce 2006 únosci zadržována sestra Ricarda Oliveiry.

Šestadvacetiletý Hulk, jenž s brazilským národním týmem získal na olympijských hrách v Londýně stříbro, přestoupil v září z FC Porto do Petrohradu. Ruský klub za něho údajně zaplatil 55 miliónů eur, čímž se útočník zařadil mezi nejdražší brazilské fotbalisty.

Reklama

Související témata: