Hlavní obsah

Beckham si nový klub vybere na přelomu roku

David Beckham je prý zavalen nabídkami na angažmá. O novém působišti se ale rozhodne až po finále MLS, ve kterém se utká jeho Los Angeles Galaxy s Houstonem. Tedy až na přelomu roku. Sedmatřicetiletý fotbalista ale tají, které kluby o něj mají zájem.

Foto: Profimedia.cz

David Beckham v dresu LA Galaxy.

Článek

"Mám na stole několik velmi zajímavých a potěšujících nabídek. Opravdu mi udělalo radost, kolik týmů se o mě zajímá," uvedl Beckham. O které celky se jedná, však bývalá hvězda Manchesteru United a Realu Madrid neuvedla.

Minulý týden Beckhamovi zástupci popřeli informace, že by měl záložník zamířit do Austrálie, nyní se o něj zajímá Monako z druhé francouzské ligy. "Byl by hřích to nezkusit. Momentálně zjišťujeme, jestli se jeho ambice shodují s našimi," řekl výkonný ředitel klubu Tor-Kristian Karlsen.

Beckham však jednání s týmem ze středomořského knížectví popřel. "Slyšel jsem o tom ráno cestou na trénink. Volal mi kamarád z Londýna a říká: Tak prý jdeš do Monaka! Tehdy jsem o tom slyšel poprvé," prohlásil bývalý kapitán anglické reprezentace, který se po sezóně s Galaxy rozloučí po šesti letech.

Reklama