Hlavní obsah

VIDEO: Pravačka jako Beckham! Fotbalista Sánchez dal míči parádní faleš a vymetl šibenici

Tahle trefa uruguayského fotbalisty Carlose Sáncheze může v klidu aspirovat na jeden z nejhezčích gólů letošní sezóny. Osmadvacetiletý záložník argentinského klubu River Plate si zpracoval míč, nerozpakoval se a z nějakých pětadvaceti metrů napálil míč na branku. Jeho střela chytla parádní faleš a brankář týmu San Martín se po ní marně natahoval.

Gól Carlose Sáncheze z River Plate.

 
Článek

To nejlepší si uruguayský záložník nechal až na závěr sezóny. Sánchez převzal míč a než k němu obránci přispěchali, zkusil střelecké štěstí. Domácí si v té chvíli zřejmě neuvědomili, že fotbalista River Plate má stejně vytříbenou kopací techniku jako třeba David Beckham nebo Andrea Pirlo a Sánchezovi nechali dostatek prostoru.

Toho uruguayský záložník okamžitě využil, napřáhl a nekompromisní bombou vymetl šibenici. Gólman domácího San Martínu byl v té chvíli v brance úplně zbytečný, proti takové trajektorii letu míče neměl sebemenší šanci zasáhnout. Sánchez si připsal pátý gól v sezóně, hráči River Plate výhru 2:0 a konečné osmé místo v argentinském šampionátu Torneo Inicial.

Reklama

Související témata: