Hlavní obsah

VIDEO: Komický gól stál Glasgow Rangers vítězství. Brankář si plácnul míč do vlastní sítě

Glasgow

Hořkou pilulku museli v utkání třetí skotské divize spolknout fanoušci Glasgow Rangers. V duelu proti Elgin City si v samotném závěru za stavu 1:0 pro Jezdce srazil míč do vlastní sítě gólman Neil Alexander a hosté tak v Ibrox Parku vybojovali velmi cennou remízu.

Brankář Rangers Neil Alexander hrubě chyboval v zápase proti Elgin City.

 
Článek

Rangers vedli od 9. minutě po zásahu MacLeoda, náskok sice nenavýšili, přesto to vypadalo, že si tříbodový zisk v klidu pohlídají. Jenže přišla nešťastná 87. minuta. Po faulu Templetona si míč k exekuci přímého volného kopu přichystal Leslie. Zakroutil ho do šestnáctky, kde byl sice lehce tečován, nicméně to nevypadalo, že by mohl nadělat domácímu gólmanovi starosti.

Alexander ale pozdě zareagoval a balón, který před ním skočil, nedokázal zkrotit. Míč mu vypadl a čtyřiatřicetiletý brankář zazmatkoval. Místo toho, aby ho definitivně ukryl do svých rukavic, si ho plácnul za svá záda.

Fotbalisty Rangers, kteří spadli v důsledku finančních problémů až do čtvrté nejvyšší soutěže, však nemusela bodová ztráta zase tolik mrzet. V čele tabulky mají nadále výrazný náskok.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň