Hlavní obsah

VIDEO: Šílený brankář udeřil v Uruguayi policistu a putoval do chládku

Zešílel? Fotbalový brankář Nacionalu Jorge Bava neudržel v přípravném utkání dvou rivalů z Montevidea nervy a rovnou na hrací ploše knokautoval policistu! Příslušník zákona se snažil chránit rozhodčího před nespokojenými hráči, nakonec však doplatil na nepříčetnost jednatřicetiletého brankáře. Ten okamžitě putoval za mříže, pěkně v chládku tak mohl přemýšlet o omluvném prohlášení.

Brankář uruguayského Nacionalu udeřil pěstí do obličeje policistu.

 
Článek

Pokaždé, když se střetne Peňarol s Nacionalem - dva rivalové z hlavního města Montevideo - je v uruguayské metropoli hodně vyostřená atmosféra. I když šlo pouze o přípravný turnaj, hráči Nacionalu se po utkání sesypali na rozhodčí jako vosy na hnízdo. Na pomoc jim přišli policisté, to se však nelíbilo brankáři Bavovi a jednomu z nich adresoval tvrdý direkt.

Vlna násilí donutila ministerstvo vnitra a Uruguayský fotbalový svaz k vyhlášení desetidenního zákazu konání fotbalových zápasů.

Gólman Bava skončil ve vězení a krátce po svém propuštění se veřejně omluvil. Už před zápasem došlo před stadiónem Centenario v ulicích Montevidea k násilnostem mezi znesvářenými skupinami fotbalových chuligánů. Výsledkem bylo zranění mladíka, který po zásahu střelnou zbraní skončil na jednotce intenzivní péče.

Reklama

Související témata: