Hlavní obsah

VIDEO: Potupa fair play! Hübschman nevěřícně zíral nad hanebným gólem fotbalistů Zenitu

Dubaj

V přátelském klání mezi fotbalisty Šachtaru Doněck a Zenitem Petrohrad šlo fair play stranou. Hráči ruského týmu vstřelili v Dubaji kontroverzní gól, když za zády hlavního arbitra rychle rozehráli a míč dopravili do sítě. A co na to sudí? Gól uznal! Hráči Šachtaru včetně českého reprezentanta Tomáše Hübschmana nad ostudným počinem jen nevěřícně zírali.

Kontroverzní gól fotbalistů Zenitu Petrohrad a podivný rozhodčí.

 
Článek

Tenhle přípravný duel se změnil ve frašku. Fotbalisté Zenitu nejprve vstřelili hanebný gól, ještě horších přehmatů se ale dopustil hlavní rozhodčí utkání. Nejen, že celou situaci předcházející vedoucímu gólu si nechal za zády „utéct", ale kontroverzní gól po konzultaci se svým asistentem nakonec také uznal.

Hráči ukrajinského týmu okamžitě protestovali, nicméně jim to nebylo nic platné. V arbitrovi se přesto v dalším průběhu zápasu hnulo svědomí a nejspíš chtěl stejnou měrou pomoci k trefě také ukrajinskému mužstvu. Jak jinak si vysvětlit faul, kterým poslal na trávník jednoho z hráčů Zenitu Petrohrad. Tenhle sudí byl vážně podivín - Tomáše Hübschmana a jeho spoluhráče však nezastavil. Šachtar Doněck se nakonec radoval z výhry 3:1.

Reklama