Hlavní obsah

Slavia - Trnava 2:1Slavia zdolala Trnavu, gólem debutoval Škutka

Praha

Fotbalisté Slavie Praha porazili v přípravném zápase Trnavu 2:1 i díky brance debutujícího útočníka Dávida Škutky. Nejnovější posila pražského celku z Košic čekala na trefu v novém působišti jen 33 minut.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Nová posila pražské Slavie útočník Dávid Škutka se prosadil proti Trnavě.

Článek

Autor třinácti branek v podzimní části slovenské ligy si na tréninkovém hřišti v Edenu naběhl na centr Karola Kisela a přesnou hlavičkou odpověděl na úvodní gól českého hráče Trnavy Martina Vyskočila. Dvacet minut před koncem pak otočil skóre další domácí útočník Milan Škoda, od jehož zad se míč odrazil do branky.

"Hrál jsem první zápas v dresu Slavie, takže motivace byla obrovská. Ale bylo zajímavé, že jsme se utkali právě s Trnavou. Hodně hráčů znám a věděl jsem, co čekat," uvedl Škutka na webu Slavie. "Musím se postupně sžívat s týmem, aby to bylo ještě lepší. Ale za ten gól jsem samozřejmě rád," doplnil čtyřiadvacetiletý útočník.

Vršovický tým vyhrál v zimní přípravě šesté ze sedmi utkání a navázal na nedělní triumf nad Olomoucí ve finále Tipsport ligy v Berouně. V neděli "sešívaní" odletí na herní soustředění do Turecka.

Slavia Praha - Spartak Trnava 2:1 (1:1)
Branky: 33. Škutka, 70. Škoda - 18. Vyskočil.
Sestava Slavie:
I. poločas: Čontofalský - Dostál, Dobrotka, Hubáček, Juhar - Gecov - Koreš, Šimeček, Tusjak - Kisel - Škutka.
II. poločas: Rakovan - Mikula, Nitrianský, Bortel, Čonka - Petrák - Vošahlík, Bazal, Hurka, Mičola - Škoda. Trenér: Rada.

Reklama

Související témata: