Hlavní obsah

VIDEO: Kohák řádil! Sochu legendárního Josefa Masopusta navlékl do barcelonských barev

Kohák se zase předvedl! Vášnivý fotbalista a známý reklamní režisér se nechal unést dosud neoficiálním soubojem mezi českými fanoušky FC Barcelona a Realem Madrid možná víc, než by bylo nutné. I když facebooková soutěž organizovaná televizí SportTV o to, zda má u nás víc fandů Barca nebo Bílý balet, ještě pořádně nezačala, Kohák coby ambasador katalánského velkoklubu nečekal na oficiální start akce a s partou věrných tajně obléknul do pruhovaného dresu sochu české fotbalové legendy Josefa Masopusta v pražských Dejvicích.

Kohák řádil u sochy Josefa Masopusta kvůli El Clásicu.Video: Sport TV

 
Článek

Netrvalo dlouho a slavný hráč a trenér se dozvěděl, co se stalo. „Nejdřív jsem myslel, že mou sochu chtěli poničit vandalové. Ale když jsem zjistil, že mě kvůli sobotnímu El Clásicu navléknuli do dresu Barcelony a že to celé spískal Jakub Kohák, udělalo mi to radost, vždyť už roky jsem velký fanda Barcy," svěřil se zprvu notně zaskočený Josef Masopust.

Partyzánská akce příznivců Barcelony šokovala moderátora Leoš Mareše, který se postavil do čela zastánců Bílého baletu: „Tuhle hozenou rukavici zvedám a velmi brzy vrátím tak, aby bylo navěky jasno, že nejlepší je Real," prohlásil suverénně Mareš.

Od obou fanklubů a jejich slavných ambasadorů lze čekat další velká překvapení, kterými budou chtít získat masovou podporu pro svoje barvy před nadcházejícím ligovým El Clásicem. To se uskuteční už tuto sobotu od 16 hodin.

Reklama

Související témata: