Hlavní obsah

VIDEO: Na co myslel? Patnáct let válel v mexické reprezentaci, teď Sánchez pustil laciný gól

Na svém kontě má 99 startů za národní tým, na stovku v dresu mexické reprezentace však už nejspíš nikdy nedosáhne. Zkušený brankář Oswaldo Sánchez se v ligovém zápase na hřišti Jaguárů z Chiapasu nevyvaroval trapné chvilky a zdánlivě jednoduchou střelu domácího kapitána Luise Reye pustil za svá záda. Fotbalisty Santosu Laguna ale slabá chvilka devětatřicetiletého gólmana mrzet nemusela, hosté si odvezli výhru 3:1.

Mexický brankář Oswaldo Sánchez inkasoval laciný gól.

 
Článek

Má tři mistrovské tituly, stejný počet prvenství v anketě o nejlepšího brankáře mexické ligy, byl dokonce vyhlášen třetím nejlepším mužem mezi tyčemi na MS v Německu v roce 2006. I tak zkušený brankář jako Oswaldo Sánchez se však nedokázal vyvarovat trapnějšího momentu, který si vybral v 15. minutě ligového utkání v Chiapasu.

Z levé strany hřiště mířil do pokutového území Santosu Laguna centrovaný míč, ke kterému měl nejblíže kapitán Jaguárů Luis Rey. Jeho skákavá střela ale rozhodně nebyla žádnou nechytatelnou bombou, navíc směřovala těsně vedle připraveného Sáncheze. Zkušený brankář chtěl zachytit míč do svých rukavic, jenže neodhadl odskok a malér byl na světě.

Sánchezovi spoluhráči na chvíli nemohli uvěřit svým očím, pak se však rychle probrali a ještě do poločasu vsítili dva góly. Santos Laguna nakonec vyhrál na hřišti předposledního Chiapasu 3:1.

Reklama

Související témata: