Hlavní obsah

VIDEO: Katidis dostal za hajlování další trest. Po reprezentaci si nezahraje ani v klubu

Atény

Nadějný fotbalista Jorgos Katidis dostal za hajlování, kterým "oslavil" o víkendu gól v lize, další trest. Po doživotním zákazu startu za řecký národní tým si minimálně do léta nezahraje ani za mateřský klub AEK Atény. O dalším osudu devatenáctiletého záložníka rozhodnou funkcionáři během prázdnin.

Hajlující fotbalista Katidis z AEK Atény.

 
Článek

"AEK se rozhodlo vyřadit hráče ze sestavy do konce sezóny, a tudíž vynést ten nepřísnější trest, jaký může," uvedli zástupci klubu v oficiálním prohlášení. Během letní přestávky prý Katidis dostane šanci dokázat, že jeho chování bylo jen chvilkovým zkratem.

Bývalý kapitán národního týmu do 19 let oslavil vztyčenou pravicí vítěznou branku v sobotním utkání řecké ligy s Veriou (2:1). Od následných trestů ho neuchránila ani omluva.

V pondělí dokonce sám požádal o to, aby ho vedení AEK stáhlo z prvního mužstva a své chování označil za nepřijatelné. "Je mi hrozně kvůli těm, které jsem zklamal svou hloupostí. Naprosto chápu rozhodnutí Řecké fotbalové federace, které dlužím velkou omluvu," řekl Katidis.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín