Hlavní obsah

VIDEO: Nervy na pochodu! Soupeře udeřil pěstí a na trávníku se rozpoutala mela

Nepěknou bitkou skončil zápas Katarského fotbalového poháru mezi celky Al-Arábí a Al-Charafa. Násilnosti rozpoutal brazilský útočník hostí Nené, který v nastaveném čase viděl po faulu červenou kartu, neudržel nervy na uzdě a udeřil domácího Husína Chardžu pěstí do hlavy. Vzápětí se stal terčem útoků pomstychtivých hráčů domácího týmu.

Klub rváčů

 
Článek

Někdejší forvard Monaka či Paris St. Germain měl rozmíšku s Chardžou již v předchozím průběhu zápasu a jejich nelítostný souboj o míč ocenil sudí žlutou kartou pro oba aktéry. Po dalším zákroku pak už Nenému udělil červenou, ale než stačil Brazilec opustit trávník, bývalý záložník Interu Milán ještě zabrnkal soupeři na nervovou soustavu: postrčil ho ramenem.

Horká jihoamerická krev v okamžiku vzkypěla! Neného pěst vylétla vzhůru a trefila marockého reprezentanta, který si mimochodem zahrál před čtyřmi lety i v přátelském utkání v Casablance proti českému týmu, zezadu do hlavy.

Odveta na sebe nedala dlouho čekat. Domácí útočníka naháněli jako lovnou zvěř, Chardžá na něho zaútočil ve stylu kung-fu a stranou nezůstali ani jeho spoluhráči. Nené schytal řadu ran, do strkanice se zapojili i hráči z lavičky a realizačního týmu a utkání bude mít dohru u tamní disciplinární komise.

A jen pro pořádek: tým Al-Arábí zápas vyhrál 2:1.

Reklama

Související témata: