Hlavní obsah

VIDEO: Brilantní technik Ronaldinho. Dloubákem do šibenice si vychutnal brankáře

Jan ŠvandaSport.cz

Světový šampión a majitel Zlatého míče z roku 2005 Ronaldinho patří i ve třiatřiceti letech stále k top hráčům s vytříbenou kopací technikou. Naposledy o tom přesvědčil fanoušky v zápase Poháru osvoboditelů, v němž jeho tým Atlético Mineiro hostil Arsenal Sarandí. Brazilský záložník vstřelil v utkání dva góly, přičemž ten druhý z 59. minuty byl skutečně výstavní.

Nádherný gól v podání Ronaldinha.

 
Článek

Ronaldinho se do střelecké listiny zapsal poprvé ve 13. minutě, kdy proměnil penaltu a zvýšil vedení Atlétika na 2:0. Úspěšné provedení pokutového kopu dodalo rodákovi z města Porto Alegre pořádné sebevědomí a ve druhém poločase předvedl divákům na stadiónu neuvěřitelný kousek.

Na hranici pokutového území přebral míč a chystal se k zakončení. Brankář Campestrini očekával střelu či přihrávku na některého z volných spoluhráčů, jenže se spletl. Ronaldinho se podíval, kde stojí gólman a dloubákem poslal balón přesně do šibenice.

Atlético nakonec zvítězilo 5:2 a třetí skupinu nadále vede bez ztráty bodu. Arsenal je vinou horšího skóre poslední, přesto ještě živí naději na postup do dalších bojů.

Reklama

Související témata: