Hlavní obsah

VIDEO: Tragický gólman. Pustil lehkou střelu z dálky, poté donesl míč za brankovou čáru

Velenje

Na zápas slovinské fotbalové ligy mezi Velenje a Koperem nebude brankář Rudaru Alen Pašagič vzpomínat vůbec v dobrém. Předvedl v něm totiž žalostný výkon, když za svá záda pustil dva velmi laciné góly a jeho tým nakonec podlehl doma soupeři vysoko 1:4.

Nevídané chyby brankáře Velenje.

 
Článek

První Pašagičova minela přišla v 17. minutě za stavu 1:0 pro hosty. Útočník Mendy vypálil z dálky, balón byl sice lehce tečovaný, i tak se měla ne příliš razantní střela stát pro brankáře snadnou kořistí. Třiadvacetiletý gólman ale k překvapení všech propustil míč do sítě.

Těsně před poločasem si pak vypil kalich hořkosti až do dna. Ve 44. minutě se ujal exekuce přímého volného kopu záložník Guberac. Balón zakroutil do pokutového území, kde ho nikdo z jeho spoluhráčů nezasáhl, a skončil tak v rukavicích Pašagiče. Jenže ten nečekaně ztratil stabilitu a s míčem dokráčel až za brankovou čáru. Svou chybu si vzápětí uvědomil, s balónem rychle vyběhl dopředu a chystal se ho rozehrát. Bylo ovšem už pozdě...

Hráči Rudaru se po změně stran dočkali alespoň čestného zásahu a zmírnili konečnou porážku. Velenje figuruje v desetičlenné tabulce slovinské nejvyšší soutěže na osmé příčce, Koper je třetí.

Reklama

Související témata: