Hlavní obsah

VIDEO: Neskutečný blázinec ve vápně! Smolný biliard fotbalistů Tigre skončil vlastním gólem

Asunción

O postupu mnohdy rozhodují sporné situace nebo kuriózní momenty. V pátečním duelu Poháru osvoboditelů mezi paraguayským celkem Olimpia Asunción a argentinským Tigre však nebylo žádné video potřeba, rozhodčí svou úlohu zvládli na jedničku. A to přesto, že domácí rozhodli o svém postupu hodně nezvyklou trefou. Měli přitom pořádnou dávku štěstí - míč se po rohovém kopu zamotal na malém vápně mezi fotbalisty Tigre a ti si po sérii čtyř nešťastných odrazů vstřelili nešťastný vlastní gól.

Nešťastný vlastní gól fotbalistů Tigre.

 
Článek

Nebyl to zápas, na který by hráči Tigre v dobrém vzpomínali. Argentinský tým vyhrál úvodní osmifinálový duel 2:1, v paraguayské metropoli se však fotbalistům Tigre nedařilo. V 52. minutě se nejprve trefil domácí útočník Freddy Bareiro, postupová pojistka pro Olimpii pak přišla v 65. minutě.

Dobře kopnutý rohový kop do skrumáže na malém vápně se snažil zakončit důrazný záložník Richard Ortiz (24), jenže míč trefil jen špičkou své kopačky a zadákům Tigre zadělal na pořádný průšvih. Brankář hostí vyrazil kulatý nesmysl pouze do nohy Norberta Paparatta, od něj se míč odrazil na hlavu Ramira Leoneho (11) a pak zase zpátky na čelo stopera Paparatta. Ten sice balón odkopl, ale až za brankovou čarou. Fotbalisté Tigre prohráli smolně 0:2 a s elitní soutěží se rozloučili.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň