Hlavní obsah

VIDEO: Djurovski baví Thajsko. Přímý kop rozehrál čelem, teď slavil gól s trenkami na hlavě!

Bangkok

Makedonský fotbalista Mario Djurovski baví thajské fanoušky hodně bizarními kousky. Na konci ledna tohoto roku se blýskl netradiční exekucí přímého volného kopu, když míč rozehrál hlavou. Nyní zase rozradostnil diváky svéráznou oslavou gólu, když v návalu euforie svlékl trenky, dal si je na hlavu a předvedl gesta ve stylu divocha z džungle.

Svérazná oslava gólu Maria Djurovského.

 
Článek

Bizarní provedení přímého volného kopu v podání Makedonce Maria Djurovského.

Djurovski umí zaujmout fotbalovou veřejnost. Sedmadvacetiletý záložník ve službách thajského týmu Muangthong United ukázal na konci ledna v přípravném utkání proti jihokorejskému Gyeongnamu neobvyklý způsob rozehrání standardní situace. Protivníka se pokusil zmást zajímavou fintou, když míč z přímého volného kopu uvedl do hry tím, že ho trknul hlavou a jeho spoluhráč následně pálil na bránu.

Další bláznivý kousek předvedl svérázný Makedonec v ligovém zápase na hřišti TOT. Za stavu 1:0 pro United obdržel ve 35. minutě pěknou přihrávku, kterou nepohrdl, a povedeným lobem přehodil soupeřova brankáře. Na oslavu branky si poté stáhl trenky, navlékl je na hlavu a publikum udivil divokými gesty válečníka.

Pro jeho striptýz však neměl pochopení hlavní arbitr, který Djurovskému za nesportovní chování udělil žlutou kartu, a protože už v utkání jednou napomínán byl, putoval makedonský hráč předčasně pod sprchy. Hráči Muangthongu se i v deseti dočkali plného bodového zisku, na půdě SC TOT nakonec vyhráli 2:1.

Reklama

Související témata: