Hlavní obsah

VIDEO: Tohle se nepovedlo! Obdivovaný brankářský talent se hrubkou podepsal pod prohru Německa

Washington

Odborníci ho vynášejí do nebes, podle některých už je v jednadvaceti letech dokonce lepší než současná jednička německé fotbalové reprezentace Manuel Neuer a slavná Barcelona s ním už údajně podepsala předběžnou smlouvu. Přípravné utkání ve Washingtonu proti celku USA se však talentovanému Marku-Andrému ter Stegenovi hrubě nepovedlo. V 16. minutě ztratil kontrolu nad míčem po malé domů obránce Benedikta Höwedese a dostal kuriózní gól, který se na mezistátní úrovni hned tak nevidí. Inkasoval dohromady čtyřikrát a výběr Joachima Löwa nakonec prohrál 3:4.

Hrubá chyba gólmana Ter Stegena

 
Článek

Mladý brankář Borussie Mönchengladbach, který hned ve svém druhém reprezentačním startu proti Argentině (1:3) zlikvidoval penaltu nejlepšímu hráči planety Lionelovi Messimu, v duelu proti USA za stavu 1:0 pro domácí rozehrál akci se svými obránci. Höwedes mu pod tlakem atakujících Američanů míč vrátil zpět a Ter Stegen měl dostatek času odehrát ho před dotírajícím Jonesem z první do bezpečí.

Zaváhal však, balón mu při snaze o zpracování sjel po noze a maléru už nešťastník nezabránil ani zoufalým skluzem. Zatímco domácí fanoušci jásali, Ter Stegen vztekle odkopl míč a jen nevěřícně kroutil hlavou.

Potencionální nástupce Víctora Valdése v Barceloně, jehož vzorem je Oliver Kahn, neprožívá zrovna povedené období. Na jaře se mu příliš nedařilo ani v klubu a v reprezentaci zatím také nijak oslnivé statistiky nemá: vedle již zmiňovaných duelů s USA a Argentinou dostal při svém debutu za národní tým loni v květnu od Švýcarů hned pět gólů.

V konkurenci Neuera, Rona-Roberta Zielera z Hannoveru či při kvalitách Romana Weidenfellera z Borussie Dortmund tedy z pohledu ter Stegenových reprezentačních ambicí zatím nijak potěšující výhled...

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články