Hlavní obsah

VIDEO: V Evropě platil za jednu z největších hvězd, teď kope v Corinthians a pálí šanci za šancí

Goiânia

Pro fotbalového útočníka Corinthians Alexandra Pata je soupeřova klec v poslední době snad zakletá. Před dvěma týdny spálil stoprocentní šanci v Poháru osvoboditelů, když se mu v rozhodujícím okamžiku zamotal míč mezi nohama a zívající prázdnou bránu minul. Podobnou minelu si následně zopakoval i v brazilské lize, kde po pěkné akci netrefil odkrytý prostor mezi třemi tyčemi.

Alexandre Pato nedal gól do prázdné brány.

 
Článek

Alexandre Pato a jeho promarněná šance v odvetném osmifinálovém utkání Poháru osvoboditelů.

Bývalého kanonýra AC Milán provází v koncovce smůla. V odvetném osmifinálovém utkání Poháru osvoboditelů proti argentinské Boce Juniors zahodil jasnou tutovku, když sice přelstil gólmana Oriona, míč do sítě ale neuklidil, ačkoli stál pouhý metr před opuštěnou bránou.

Trapasu se nevyhnul ani v brazilské nejvyšší soutěži. Na hřišti Goiás obdržel nádherný pas mezi obránce, bez potíží obešel gólmana, jenže místo gólové radosti přišlo zklamání. Míč totiž skončil vysoko nad břevnem...

K situaci došlo v 56. minutě za stavu 1:0 pro Goiás. Domácí obrovskou příležitost protivníka sice se štěstím přečkali, přesto těsný náskok nakonec neudrželi. V 87. minutě vyrovnal na 1:1 Guilherme Andrade.

Reklama

Související témata:
  Plzeň - Zlín dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín