Hlavní obsah

Řepka končí v Mostu, neshodl se s vedením. Teď by opět rád hrál fotbal

Fotbalový obránce Tomáš Řepka po třech měsících skončil v roli sportovního ředitele druholigového Mostu. Bývalý stoper pražské Sparty nebo Českých Budějovic podle webu www.reflex.cz opouští klub kvůli tomu, že se neshodl s novým vedením. Spolu s ním prý končí i trenér Zbyněk Busta.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Tomáš Řepka dlouho v Mostu nevydžel.

Článek

"Má kariéra sportovního manažera dlouhé trvání neměla. Neshodli jsme se s novým vedením, naše názory se nepotkávaly. Tudíž pro příští sezónu už já ani trenér Busta nepokračujeme," uvedl Řepka. V Mostu končí i přesto, že mu ze své pozice na jaře pomohl k udržení v druhé lize.

Mrzí ho, že si za severočeský klub nezahrál soutěžní zápas. Nastoupil pouze k přípravnému utkání proti divizní Souši. "Od začátku nástupu do funkce jsem byl rozhodnutý, že budu hrát. Že se vrátím na hřiště, že se s kluky budu připravovat, abych měl trochu náskok na letní přípravu. Ale bohužel to nevyšlo," uvedl Řepka.

Že mohl dělat sportovního ředitele, bere bývalý obránce Sparty jako velkou zkušenost. Rád by se ale ještě vrátil na trávníky. "Teď mám dovolenou, hrát ale určitě ještě chci," podotkl devětatřicetiletý Řepka.

Reklama

Související témata: