Hlavní obsah

Odvrácená strana Poháru FIFA. Ženu brazilského brankáře ohrožovali pistolí, Španěly okradli

Brasília
Aktualizováno

Jen chvíli si brazilský gólman Julio Cesar vychutnával ve středu radost z výhry 2:0 nad Mexikem na fotbalovém Poháru FIFA, která domácí favority posunula do další fáze turnaje. O pár hodin později ho nálada přešla poté, co v noci na čtvrtek v centru města Fortaleza, kde se utkání hrálo, přepadli vůz řízený Cesarovou manželkou Susanou Wernerovou ozbrojení lupiči a odcizili jí cennosti a osobní dokumenty.

Foto: Profimedia.cz

Brazilský gólman Julio Cesar a manželkou Susanou Wernerovou.

Článek

„Vzali úplně všechno a při tom mi drželi pistoli u hlavy. Díky Bohu, že jsem ještě na živu," uvedla později na Twitteru pětatřicetiletá Wernerová. „V Brazílii člověk už jen tak nemůže v noci vycházet ven," dodala v zemi populární herečka, kterou nenechaví pobertové připravili i o snubní prsten.

Pozornosti zlodějů neušla ani část španělského fotbalového týmu. Během nedělního utkání mistrů světa s Uruguayí (2:1) došlo k vloupání do pokojů hráčů v hotelu v městě Recifé a údajně šest fotbalistů přišlo o peníze a cennosti, mezi nimi například Gerard Piqué.

Světová fotbalová federace potvrdila, že se případem zabývá policie, podrobnosti ale FIFA nezná. Kvůli vyšetřování byl pozdržen pondělní odjezd Španělů do Ria de Janeiro, kde dnes mužstvo nastoupí proti outsiderovi turnaje Tahiti.

Reklama

Související témata:
  Plzeň - Zlín dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín