Hlavní obsah

Sex, lži a video. Španělé prý na Poháru FIFA bujaře slavili výhru nad Uruguayí, svaz to popírá

Fortaleza

Španělští fotbalisté minulý týden na hotelu v Recife prý bujaře oslavili výhru nad Uruguayí na Poháru FIFA. O večírku, na kterém údajně nechyběl alkohol, ženy a hrál se svlékací poker, referoval tamní list Globo Esporte v článku s titulkem "Sex, lži a video". Španělská fotbalová reprezentace ovšem informace brazilského deníku popřela.

Foto: Ricardo Moraes, Reuters

Fotbalisté Španělska zleva Pedro, Xavi, Ramos a Busquets slaví úvodní gól v zápase s Uruguayí.

Článek

Podle listu navíc bylo šest fotbalistů okradeno pěticí žen, které na pokojích mistrů světa a Evropy strávily noc a odešly až druhý den ráno. Všechno prý zaznamenaly hotelové bezpečnostní kamery. Španělský svaz tuto verzi popřel, přiznal však, že několik hráčů skutečně bylo okradeno.

"Ke krádežím došlo na hotelu v Recife během zápasu s Uruguayí. O všem jsme informovali brazilskou policii," citovala prohlášení agentura Reuters. "Potom se začaly objevovat nechutné pomluvy o našich hráčích, které zcela odmítáme, protože poškozují pověst fotbalistů, jejich rodin a přátel. Hráči Španělska přitom už několik let ukazují nejen prací na hřišti, ale i chováním mimo něj, že jsou skvělí profesionálové," dodal.

Podle svazu měly články v brazilských médiích za úkol rozhodit Španělsko před čtvrtečním semifinále s Itálií. Obránce Gerard Piqué je přesvědčen, že něco podobného nehrozí. "Lež má krátké nohy. Je to nepříjemná situace, ale zástupci svazu mají všechno pod kontrolou," uvedl stoper Barcelony.

Reklama

Související témata: