Hlavní obsah

VIDEO: Co se to děje? Penaltu střílí divák!

Rozhodčí už se chystal dát pokyn k rozehrání pokutového kopu, ale za zády a pak i před jeho zraky se mu začaly dít divné věci. Jeden z fanoušků se rozhodl zapojit do dění na hřišti. A když si ho nikdo nijak zvlášť nevšímal, tak si i kopnul.

Fanoušek střílí penaltu

 
Článek

Evropské velkokluby v rámci svých přípravných turné hrají v zámoří i turnaj. Duel v San Francisku mezi Juventusem a Evertonem skončil smírně 1:1, a tak ke slovu přišel rozstřel.

Když se na svůj pokus chystal turínský Kwadwo Asamoah, nevydržel v hledišti jeden z fanoušků a zkusil, co se bude dít. Kupodivu se nestalo nic, co by mu zabránilo v pokračování neplánované exhibice. A tak si i vystřelil.

Amerického gólmana anglického celku Tima Howarda slabou ranou nepřekonal. Uspokojený divák se pak zase odebral na své místo, pořadatelská služba se nijak nevzrušovala. Jen jeden z mužů majících na starost pořádek neukázněného návštěvníka nasměroval zpět do hlediště. A pokračovalo se dál.

Asamoah se nenechal vykolejit a svůj pokus vzápětí proměnil. Jeho Juventus přesto rozstřel nakonec prohrál - nedal třeba Pirlo - a dál jde Everton.

Reklama

Související témata: