Hlavní obsah

Ronaldinho si nechal srovnat předkus

Belo Horizonte

Brazilský fotbalista Ronaldinho už nemá předkus. Během ani ne hodiny mu stomatolog srovnal zuby, které pro něj byly typické, stejně jako dlouhé vlnité vlasy a fotbalové umění. Bývalý mistr světa i nejlepší hráč planety změnil vzhled v úterý v Belo Horizonte.

Foto: Sport.cz

Fotbalový kouzelník Ronaldinho (vlevo) před zákrokem.

Článek

"Jiný je vzhled, tvar i barva," řekl Ronaldinhův bratr a zároveň agent Roberto Assis brazilskému portálu globoesporte.com. Zubní lékař třiatřicetiletému záložníkovi z klubu Atlético Mineiro předkus srovnal pomocí tenkých porcelánových destiček a úpravy dásní.

Ronaldinho odpoledne po operaci už trénoval se spoluhráči z Mineira, ostatním se může ukázat s novým úsměvem ve čtvrtek při ligovém zápase proti týmu Bahia. "Trénoval hned normálně, neměl žádné omezení," dodal jeho bratr.

Ronaldinho si z předkusu až doteď velkou hlavu nedělal, bral to jako samozřejmost a nedbal doporučení stomatologů. "Mám velké, silné a čisté zuby. Existuje snad fotbalista, který má chytřejší úsměv než já? Určitě ne, jsem si jistý. A jsou i lidé, kteří mé zuby doslova milují," prohlásil v rozhovoru v roce 2006.

Reklama

Související témata:
Stomatolog