Hlavní obsah

VIDEO: Měl snad vsazeno? Fotbalista v Peru si dal podivný vlastní gól

Lima

Nešťastná náhoda, nebo dobře promyšlený tah? Fotbalista Renzo Reaňos má co vysvětlovat. Hráč peruánského týmu Unión Comercio si v nedělním ligovém utkání proti Universitariu vstřelil kuriózní vlastní gól, který se na fotbalových trávnících jen tak nevidí. Šlo o jediný gól zápasu a domácí tým nakonec prohrál 0:1.

Peruánský fotbalista si vstřelil podivný vlastní gól.

 
Článek

Kiks sedmadvacetiletého obránce teď koluje světem internetu. Reaňos stál na hranici malého vápna a jeho úkolem bylo odvrátit centrovaný míč, který si zpracovával útočník soupeře. Ten byl v pokutovém území faulován, ale hlavní rozhodčí nechal pokračovat ve hře.

Reaňos se v 58. minutě dostal k míči, jenže poté šokoval všechny spoluhráče i domácí příznivce. Místo odkopu do bezpečí poslal balón do vlastní branky, měl přitom dostatek času a mohl si rozmyslet, kam kulatý nesmysl zakopne...

Doplatil Renzo Reaňos na nešťastný odraz, nebo zahrál míč do vlastní sítě úmyslně? „Cítím se strašně, kvůli mně jsme prohráli. Omlouvám se všem spoluhráčům a lidem v Uniónu Comercio," sdělil stroze sedmadvacetiletý hráč na sociální síti Twitter.

Reklama

Související témata: