Hlavní obsah

VIDEO: Kuriózní vlastenec v Argentině. Tahle trapná minela rozhodla zápas

Neskutečnou hrubku, která se v profesionálních fotbalových soutěžích příliš často nevidí, předvedl v druhé argentinské lize brankář Atlétika Aldosivi Pablo Campodonico. V utkání 2. kola proti týmu Ferrocarril Oeste propustil za svá záda lehkou střelu z velké dálky. Fatální chybu navíc vyrobil už ve druhé minutě, a protože domácí už odpovědět nedokázali, znamenala tak porážku 0:1.

Neskutečná chyba argentinského brankáře.

 
Článek

Hráči Atlétika v prvním kole druhé nejvyšší soutěže prohráli na půdě San Martínu 0:3 a v domácím střetnutí se toužili fanouškům rehabilitovat a vybojovat první body. Jenže jejich plány naboural už samotný úvod zápasu.

Ve druhé minutě si po autovém vhazování zpracoval míč u pomezní čáry Juan Pablo Pereyra, krátce zadribloval a poté ho dlouhým nákopem poslal do pokutového území, kde naslepo hledal někoho ze svých spoluhráčů. V šestnáctce soupeře se však nikdo nenacházel a balón mířil přesně do míst, kde stál připravený gólman Campodonico.

Jenže ten si uřízl pořádnou ostudu. Letící míč totiž hrubě podcenil a v rukavicích překvapivě nezkrotil. Míč mu hladce vyklouzl z prstů, propadl mezi nohama a zamířil do sítě.

Domácí se z hloupé vlastní branky už nevzpamatovali a soupeři podlehli 0:1.

Reklama

Související témata: