Hlavní obsah

VIDEO: Je tohle možné? Peruánský klub si dal ve třech utkáních tři neuvěřitelné vlastní góly

Trenér fotbalistů Uniónu Comercio Edgar Ospina je přesvědčen, že jeho mužstvo patří do Guinnessovy knihy rekordů. V posledních třech zápasech peruánské ligy totiž inkasovalo čtyři branky, přičemž tři z nich byly vlastní.

Vlastní gól Joaquína Lencinase rozhodl zápas v peruánské lize.

 
Článek

Hrubě nepovedený odkop v peruánské fotbalové lize v podání Renza Reaňose.

Totální minela peruánského gólmana Florese.

"Myslím, že něco takového se žádnému týmu na světě ještě nepovedlo," reagoval kouč na chybu obránce Joaquína Lencinase, který se v nedělním duelu s Leónem de Huánuco postaral o jediný gól střetnutí. "Něco takového jsem nezažil. Zasloužíme si být v Guinnessově knize rekordů," dodal Ospina.

Kuriózní sérii odstartovala před dvěma týdny neskutečná minela brankáře Juana Florese. Ten v duelu se Sportingem Cristal (0:2) minul míč a dovolil protivníkovi skórovat do prázdné branky. V dalším kole s Universtiariem (0:1) ho velmi nevydařeným odkopem napodobil obránce Renzo Reaňos.

"Nedokážu si to vysvětlit. Byli jsme lepší než naši soupeři, jen jsme neproměnili šance. Hráči holt nejsou roboti a s tímhle prostě nejde nic dělat," přidal Ospina, podle kterého se klub smolnou sérií proslavil ve světě.

"Před patnácti dny by si o nás mysleli, že jsme spolek obchodníků. Teď alespoň ví, že jsme fotbalový tým," uvedl kolumbijský kouč.

Reklama