Hlavní obsah

VIDEO: Beckhamův comeback? Anglická fotbalová legenda trénovala s LA Galaxy

Před třemi měsíci se v slzách loučil David Beckham s bohatou fotbalovou kariérou, kterou zakončil coby mistr Francie. Jenže klid kolem obletovaného fotbalového veterána dlouho nevydržel. Sportovní média rychle rozšířila do světa zprávu, že se David Beckham zapojil do tréninku amerického týmu LA Galaxy, kde dříve působil.

David Beckham si zatrénoval s bývalými spoluhráčiVideo: Reuters

 
Článek

Vypadalo to, jako by vše běželo při starém. Beckham si oblékl triko se svým číslem 23 a normálně vyběhl se svými bývalými spoluhráči k tréninku. Že by se jednalo o předzvěst  brzkého návratu, nebo chtěl někdejší anglický reprezentant vypotit pár kil a poklábosit s kamarády, těžko říct.

S nadhledem se k situaci postavil manažer Galaxy Bruce Arena. „Máme ho tady na zkoušce. Musí trochu zapracovat na křížných přihrávkách. Pokud se v tomto ohledu zlepší, budeme zvažovat, jestli s ním podepíšeme smlouvu," utahoval si z novinářů Arena.

„Ne, je to hlavně velká zábava. On je výborný. Do týmu přináší dobrou karmu. Pokaždé je skvělé se s Davidem potkat. Ty roky, které tady v klubu strávil, byly parádní. A fakt, že zůstává nadále s týmem v kontaktu, je pro naši organizaci velmi důležité," dodal manažer Galaxy.

Reklama