Hlavní obsah

Žádný dědek, Hašek oslavil padesátiny na golfu hvězd v Monte Carlu

Monte Carlo

Právě v pátek, kdy reprezentace hraje důležitý kvalifikační duel s Arménií, slaví fotbalový internacionál Ivan Hašek 50. narozeniny. Začátkem týdne si udělal aktivní oslavu a zúčastnil se prestižního golfového turnaje bývalých fotbalistů v Monte Carlu. Český fotbal spolu s ním reprezentovali také Patrik Berger, Radek Bejbl a Ladislav Maier.

Foto: Sport.cz

Ivan Hašek ale má švih...

Článek
Fotogalerie

Dvaačtyřicet bývalých hvězd a český čtyřlístek mezi nimi. Celosvětová federace profesionálních fotbalistů FIFPro pořádala v Monaku 4. ročník prestižního golfového turnaje. Po boku Patrika Bergra, Radka Bejbla, Ladislava Maiera a Ivana Haška nechyběli třeba Christian Karembeu, Teddy Sheringham, Peter Schmeichel, Julio Salinas, David Ginola, Tomas Brolin či Henrik Larsson.

Po úvodním Partner´s open, kdy se hráči seznámili s hřištěm, následoval jedinečný turnaj v kategorii jednotlivců a párů.

Soutěž týmů vyhráli Jérôme Alonzo a Stéphane Porato z Francie, Giancarlo Antognoni a Marco Simone zajistili druhé místo Itálii. Ani Češi se neztratili, Patrik Berger a Radek Bejbl obsadili skvělou třetí příčku.

Individuální soutěž ovládl Porato, když o bod předstihl Daniela Massara a o dva Hasana Salihamidzice.

„Velice si vážíme toho, že ČAFH reprezentovali právě Patrik Berger, Radek Bejbl, Ladislav Maier a Ivan Hašek a gratulujeme jim k výbornému umístění," uvedla předsedkyně ČAFH Markéta Haindlová.

Reklama